Workshop: Zelf Italiaanse pasta maken

Ann Koekepan

  • DI 25/03/2025 - 19u > 22u

  • 40 euro (inclusief alle bio-ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 14
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, 2 handdoeken (keuken en handen), potje voor eventuele overschotjes, schort en schrijfgerief

We verdiepen ons vandaag in verse pasta! We stropen de mouwen op en maken zelf tagliatelle, farfalle, gevulde ravioli en tortellini. Natuurlijk werken we daarbij volgens de Italiaanse traditie.

Vervolgens maken we er enkele heerlijke sausjes bij om te smullen van onze pasta’s.