Gezond eten & drinken: Vegetarisch koken voorjaar

Tilly Van Dyck

  • 6 lessen vanaf di 11/02/2025

    DI 11/02/2025 - 19u30 > 22u
    DI 18/02/2025 - 19u30 > 22u
    DI 25/02/2025 - 19u30 > 22u
    DI 11/03/2025 - 19u30 > 22u
    DI 18/03/2025 - 19u30 > 22u
    DI 25/03/2025 - 19u30 > 22u

  • 170 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 10
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

De tuin op tafel, dat is ons credo! En dat met de focus op de frisse, sterke eigenschappen van het jonge groen. Lentesoepjes brengen vreugde en gezondheid op tafel. Slaatjes – even anders dan anders bereid – vullen onder meer de zalige groentequiche perfect aan. Onze dessertjes zijn zowel bijzonder lekker als verfijnd.

We halen in iedere les de maximumscore voor een supergezonde, volledige vegetarische maaltijd en niet onbelangrijk ... binnen een haalbaar tijdsbestek. Zo kan jij de gerechtjes ook op een doordeweekse dag maken.

In iedere les bereiden en drinken we, recht uit de kruidentuin, een lekkere kruidenthee.