Workshop: Midden-Oosterse brunch

Ann Koekepan

  • DI 26/11/2024 - 19u > 22u

  • 40 euro (inclusief alle bio-ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 14
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, keukenhanddoek, potje voor eventuele overschotjes, schort en schrijfgerief

Voor deze brunch gaan we voor de heerlijk gekruide gerechten waar het Midden-Oosten zo bekend om staat.

We maken bijvoorbeeld vegan roerei met een komkommer­avocadosalade en zalige tofu die we opbakken met lekkere kruiden. We bakken ook een lekker Batbout, een Marokkaans platbrood dat perfect past bij de preischotel met feta en ei maar ook lekker is als origineel ontbijt. We sluiten af met geblakerde kerstomaten met koude yoghurt. Een verrassend gerecht, lekker als brunch maar ook een winner op feestjes. Een dessertje mag natuurlijk niet ontbreken, dat bakken we in de oven.

Zorg dat je honger hebt, want dit wordt een brunch om van te smullen!