Gezond eten & drinken: Vegetarisch koken najaar

Tilly Van Dyck

  • 6 lessen vanaf di 08/10/2024

    DI 08/10/2024 - 19u30 > 22u
    DI 15/10/2024 - 19u30 > 22u
    DI 22/10/2024 - 19u30 > 22u
    DI 05/11/2024 - 19u30 > 22u
    DI 12/11/2024 - 19u30 > 22u
    DI 19/11/2024 - 19u30 > 22u

  • 170 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 10
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

De natuur gaat in rust. Het moment om warmte en spicy gloed in onze gerechten te brengen.

Met de supergezonde, lekkere knol- en wortelgewassen – van het kleinste spruitje tot de prachtige rode kool – bereiden we de nieuwste recepten. Broccoli raspen we tot groene couscous, en het bijhorend winterslaatje is ongelofelijk lekker. Deze gerechten kunnen telkens voor twee dagen bereid worden.

Onze dessertjes zijn verrassend simpel en heerlijk. In iedere les bereiden en drinken we bovendien de lekkerste kruidenthee.