The Amy Winehouse Band (UK)

 • DO 22/05/25 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 26,00
  VVK: € 29,00
  KASSA: € 31,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Amy Winehouse, de grootste vrouwelijke stem ooit uit het Verenigd Koninkrijk en voor velen de meest invloedrijke artiest van haar generatie, wordt gemist door alle liefhebbers van haar muziek. Deze bijzondere show is een eerbetoon aan haar carrière, met de muzikanten en bandleden die haar het beste kenden: haar oorspronkelijke band dus, onder leiding van haar langdurige muzikaal directeur, bassist en goede vriend Dale Davis. Ze stonden naast haar op podia over de hele wereld en droegen bij aan het creëren van haar tijdloze geluid, zowel op het podium als in de studio. Met toevoeging van nieuwe en deels niet eerder vertoonde beelden op het scherm brengt The Amy Winehouse Band een volledig authentieke interpretatie van het unieke geluid van Amy Winehouse.

The Amy Winehouse Band (UK), met de getalenteerde jonge zangeres Bronte Shandé, zal alle hits van Amy vertolken, waaronder onvergetelijke nummers als Rehab, Valerie, Back To Black, Love Is A Losing Game, Tears Dry On Their Own en I’m No Good.

Dit is een unieke kans voor de fans om te genieten van de meesterwerken die Amy Winehouse achterliet.