Da Capo

Circus Ronaldo

 • ZA 19/04/25 - 20:00 BESTEL TICKETS!
  ZO 20/04/25 - 20:00 BESTEL TICKETS!
  MA 21/04/25 - 15:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 20,00
  VVK: € 22,00
  KASSA: € 24,00
 • Den Amer
  Den Amer, parking

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Da Capo is een kroniek van een circusfamilie. Een beeldende, filmische voorstelling van een familiegeschiedenis van liefde, noodzaak, schijnbaar toeval en passie. Van de kleine Adolph die in 1842 op zijn 15 jaar wegliep met een circus tot vandaag, waar de 7de generatie na Adolph haar intrede doet in de piste van Circus Ronaldo. Een verhaal van 180 jaar verwondering.

Circus Ronaldo verlangt ernaar om dat verhaal te vertellen. De historie van haar familie, van het begin tot in het oneindige. Een universeel verhaal, herkenbaar voor ieder van ons, omdat iedereen nood heeft aan steun en vertrouwen, aan verbondenheid, aan familie.

De voorstelling trekt voorbij als een stoet. Een optocht van tijd, momenten, flarden, herinneringen en dromen. De stoet trekt verder, naar volgende generaties, nieuwe kansen, gebroken dromen en de ontembare evoluties van een steeds sterker onsterfelijk verlangen ... Met als rode draad de liefde tussen circus en theater.

Ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.


Knack Focus ★★★★ - Het is een heerlijke rollercoaster om mee te maken. Maar het strafste aan deze trip zijn niet de acts. Het zijn de blikken. Daarin ligt de schoonheid van deze voorstelling én van deze familie: ze verliezen elkaar geen seconde uit het oog.