In Absentia

Helder Seabra

 • ZA 05/10/24 - 20:00 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 16,00
 • CC Het Gasthuis
  Theaterzaal

  Gasthuisstraat 22
  3200 Aarschot
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Met In Absentia maken we een ontroerende reis terug in de tijd, waarbij het werk van Helder Seabra en zijn artistieke medewerkers uit het verleden opnieuw in de schijnwerpers staat.

In een samenleving die worstelt met steeds veranderende normen, confronteert ‘In Absentia’ moedig het met stereotypen beladen landschap van hoe mannen met verlies omgaan. Van de stille strijd van vaders die vervreemd zijn van hun kinderen tot de erosie van de jeugd die artiesten ervaren: het podium wordt een canvas voor rauwe kwetsbaarheid.

Ga met ons mee op een onvergetelijke reis terwijl ‘In Absentia’ opnieuw het podium betreedt en een opwindende samensmelting van beweging, muziek en licht belooft, die de zintuigen prikkelt en de ziel beroert. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een reis van veerkracht en reflectie, opnieuw bedacht voor een nieuw tijdperk.


EEN ORGANISATIE VAN CC HET GASTHUIS
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR