Witte Ruis

Soundos (NL)

 • DO 06/02/25 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 23,00
  VVK: € 25,00
  KASSA: € 27,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Witte ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk.

Soundos (NL) ervaart zelf hele andere soorten ‘witte ruis’. En die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt.

Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. We kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweetpareltjes uit naar haar nieuwe voorstelling Witte Ruis.