Wiegeling

Frisse Oren (NL)

 • ZO 01/12/24 - 14:30 BESTEL TICKETS!
  ZO 01/12/24 - 16:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Podium

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

In een zachte, geborgen omgeving gaan Frisse Oren (NL) - een zangeres, een klarinettist en een udspeler - muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar.

Een Arabisch wiegelied uit de jeugdherinneringen van de Syrische Jaber Fayad is het vertrekpunt voor Wiegeling. De klanken prikkelen de verbeelding en doen je met een glimlach terugdenken aan plekken waar je zelf misschien nog nooit bent geweest.

Spelers en publiek bevinden zich samen in een warm (droom) decor met bewegende, abstracte vormen, kleurrijke lichtbronnen en elementen die wonderlijke geluiden maken. Een feest voor alle zintuigen waarin het heerlijk deinen en soezelen is. Ouder en kind hebben een eigen zitplek in dit decor, maar rondkruipen mag ook.

voor de allerkleinsten van 6 maanden tot 1,5 jaarOP HET PODIUM VAN DEN AMER
BEPERKT AANTAL PLAATSEN