Goe Genoeg

Amelie Albrecht

 • DO 21/11/24 - 14:00 BESTEL TICKETS!
  DO 21/11/24 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 18,00
  VVK: € 20,00
  KASSA: € 22,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dán heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.

Bekend zijn is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel Goe Genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

Amelie neemt Rik Van Geel mee als vaste support.


Naar aanleiding van de seniorenweek speelt Amelie ook een namiddagvoorstelling om 14 uur!


De Morgen ★★★★ - De routines van Albrecht zijn strak, ontdaan van elk overbodig woord, en in sommige stukken is letterlijk elke zin een punchline.
De Standaard ★★★★ - Arrogant en tegelijk charmant, grove borstel en kwetsbaar.
Knack Focus ★★★★★ - Een show die rockt als een plaat.