Een gouden jubilee

Gene Bervoets, Els Dottermans & Lou Roman Band

 • DI 05/11/24 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 20,00
  VVK: € 22,00
  KASSA: € 24,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Lou Roman is een gevestigde waarde in de muziekwereld. Van jongs af aan was het duidelijk dat muziek in zijn bloed zat. Op 16-jarige leeftijd richtte hij al zijn eerste eigen orkest op: de Lou Roman Band. Al 50 jaar brengt de band muzikale topkwaliteit in binnen- en buitenland. Voor dit gouden jubileum nemen ze je mee op een nostalgische feesttrip.

Wat waren de openingsdansen 50 jaar geleden? En welke zijn het nu? Wat waren de beste en de meest foute dansliedjes toen? Hoe zit dat nu? Op welke nummers gingen mensen naar huis bij het einde van het feest? Is er een groot verschil met vandaag of komt alles echt terug?

Tijdens de voorstelling Een gouden jubilee komen we het te weten. We beleven het allemaal opnieuw terwijl we al schuifelend op onze stoel genieten van mooie en vaak opzwepende muziek van toen en nu. Een heerlijk jubileumconcert met de onvolprezen ceremoniemeesters Gene Bervoets, Els Dottermans en … Stany Crets!