Winterthur

Noordkaap

 • DO 10/10/24 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 32,00
  VVK: € 36,00
  KASSA: € 38,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De unieke liveperformance van Noordkaap, die in de jaren negentig furore maakte met meer dan een dozijn hits, is bijna een kwarteeuw na het einde van de Nederlandstalige groep met zanger Stijn Meuris nog altijd even krachtig.

Classics zoals Panamarenko, Een Heel Klein Beetje Oorlog, Wat Is Kunst, Satelliet Suzy, Het Zou Niet Mogen Zijn, Druk In Leuven en het nationale erfgoed Ik Hou Van U zorgden er ook tijdens de recente concerten voor dat meerdere generaties fans zich betrokken en ontroerd voelden.

Na de zomer begint Noordkaap aan hun Winterthur theatertournee voor een zittend publiek, en die concerten zijn net wat anders. Songs die tijdens de afgelopen concerten soms niet aan bod kwamen – je zou het een rijk oeuvre kunnen noemen –, een ander decor en beleving. Elektrisch maar anders. En minstens zo intens.