Nachtgasten

TG de LINK

 • DO 26/09/24 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Acteurs krijgen een verhaal, een rol en een paar persoonlijke geheimen en het publiek is daarvan getuige. Wat dan volgt? Een compleet geïmproviseerde voorstelling. De acteurs worden in het diepe gegooid met als enige houvast de rol die ze spelen. Verder hebben ze geen enkel idee wat er gaat gebeuren. Het publiek is echter wél alwetend en zat nog nooit zo dicht op de huid van de acteurs.

Nachtgasten is een unieke, spannende en exclusieve toneelervaring gebracht door de kern van TG de LINK (Debbie Crommelinck, Jef Hoogmartens of Bert Verbeke), vergezeld door een ongeziene mix van bekende gastacteurs. In Diest zijn de impro-acteurs Evelien Van Hamme, Titus De Voogdt, Yemi Oduwale en Michiel De Meyer.