Dag Vreemde Man

Theater van A tot Z

 • DI 28/05/24 - 13:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 

Een groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden neemt ons mee op reis door de wereld van de Nederlandstalige muziek en door hun eigen levens. De acteurs hebben allemaal een andere moedertaal of culturele achtergrond. De combinatie van levensverhalen en vierstemmig gezongen liedjes zal iedereen een warm gevoel geven. Ontroering en ambiance verzekerd!

In 2015-2016 bracht een groep anderstalige nieuwkomers de voorstelling 'Gelukkig zijn'. Het muzikale theaterproject speelde meer dan 60 keer in het hele land. Kranten, radio en tv besteedden er uitgebreid aandacht aan. Er volgden optredens op de Gentse Feesten en op Boterhammen In Het Park in Brussel. De Ancienne Belgique begon samen met ‘Theater van A tot Z’ maandelijkse meezingsessies te organiseren waar anderstaligen gratis Nederlands kunnen oefenen.

Door het grote succes, en de vraag naar meer, brengt Theater van A tot Z nu een nieuwe muzikale voorstelling met anderstaligen die Nederlands leren: Dag vreemde man - opnieuw genoemd naar een lied van Ann Christy.

 

NT2-scholen dienen zich in te schrijven via tickets@ccdiest.be. Leerlingen en leerkrachten betalen € 5.