Workshop: Eetbare cadeautjes

Ann Koekepan

  • DI 19/12/2023 - 19u > 22u


  • 40 euro (inclusief alle bio-ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 14
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje en 2 handdoeken (keuken en handen)

Gezellig samen drie eetbare cadeautjes maken, hoe plezant is dat?

Ze zijn leuk voor onder de kerstboom of om je liefste vriend(in) mee te verwennen.

We maken ‘kerst’likeur op basis van biowodka, veenbes en granaatappel, een potje gekruide perenchutney en je eigen vanille-’letter’koekjes.

Je maakt er originele pakjes van met labels, stempels en linten. Het mooie glazen potje, flesje, linten en labels zijn in de prijs inbegrepen. We genieten tijdens de workshop van een zalig koekje met een glaasje likeur of homemade limonade (of koffie/thee).